kurser

Sådan kan du dygtiggøre dig i dit arbejdsliv

Det er aldrig for sent at lære. Heller ikke i ens arbejdsliv, hvor man jævnligt bør opdatere sin viden, således at man ikke går i stå, og bliver overhalet af andre.

At dygtiggøre sig, er både en fordel for ens arbejdsplads, men også hvis du på et tidspunkt ønsker at skifte job. Der er forskellige måder hvorpå du kan lære nyt og udvikle dig. Læs med her, og bliv klogere.

Efteruddannelse

Der kan være mange grunde til at investere i en efteruddannelse. Mange oplever på et tidspunkt i deres karriere, at de kan have brug for nye udfordringer, eller at de mangler at opdatere deres viden indenfor et særligt område. En efteruddannelse er således en god løsning til at opdatere ens kompetencer.

Det kan også være at du har fået tilbudt en lederstilling, men aldrig har haft erfaring med den slags før. Her kan en efteruddannelse som leder, være en fordel, da du har mulighed for at lære forskellige værktøjer at kende, som er nyttige i rollen som leder.

Det kunne eksempelvis være konflikthåndtering, håndtering af stress på arbejdspladsen, eller måder hvorpå man kan motivere sine medarbejdere. Typisk vil sådan en efteruddannelse tage 1 eller 2 år, alt efter hvor omfattende den er.

Kurser

Hvis du eller din arbejdsplads synes at en efteruddannelse tager for lang tid, så findes der også en række af gode kurser, hvor du hurtigt kan blive opdateret inden for dit felt. Det gælder både den almindelig medarbejder såvel som lederen eller konsulenten, som vil dygtiggøre sig. Med et kursus vil du lære en masse nye værktøjer, som kan være til stor hjælp i dit arbejdsliv.

Hos instituttet Dispuk, er det muligt at tage en efteruddannelse såvel som et kursus. Her er der særligt fokus på narrative uddannelser og kurser, hvis man synes dette er en interessant vinkel at lære ud fra.

Online kurser

Det er selvfølgelig også muligt at tage et online kursus inden for en lang række af emner. Dette er en fordel, i det du kan tage kurset når det passer dig bedst, samt sidde hjemmefra. Således er denne læringsform en fordel, hvis du ikke har mulighed for at tage flere dage ud af arbejdskalenderen.