Nyt specialudviklet quizsite på vej

Hver dag popper nye spændende projekter frem på internettet, og snart ser et banebrydende projekt dagens lys.

En gruppe danske sportsnørder og venner med hang til amerikansk sport har gennem et års tid udviklet på en hjemmeside, hvor venner kan mødes til en hurtig sportsquiz på paratviden – kvit og frit og så meget, som man måtte have tid og lyst til.

Vil vælte USA

En ekstra detalje er, at hjemmesiden, som bærer navnet sports-quiz.com, er lavet på engelsk, og eftersom spørgsmålene handler om NFL, NHL og NBA, er håbet at kæmpe sig igennem til det amerikanske publikum – uden på nogen måde at udelukke danskere eller andre befolkninger, hvor disse sportsgrene har vundet indpas.

Eneste krav er, at man forstår engelsk, og at man er villig til at bruge 30 sekunder på at oprette en bruger, således at alle de points, man løbende optjener, kan registreres og give en placering i rankingsystemet.

Manglede en konkurrenceplatform

Ideen til hjemmesiden opstod, da endnu en NFL-aften med burgere, cola, timevis af football og ditto diskussioner var endt i endnu et spørgsmål, hvor vennerne var uenige om, hvem der havde ret.

Som altid tyede de til Google for at finde ud af, hvem der egentlig havde ret, men hvorfor ikke lave en konkurrence ud af uenighederne, når man nu er udpræget konkurrencemenneske.

Den kongstanke førte til ideudvikling, som igen førte til de første tegninger, og efter et par måneder var programmeringen, udviklingen af spørgsmål og designprocessen så småt gået i gang. En prototype blev testet igennem, og det bekræftede idemagerne i, at de havde fat i noget.

Klar til lancering

Hjemmesiden er nu så godt som færdig, og de forventer at kunne lancere siden, inden der er gået en måned, så du kan godt begynde at gejle vennerne op til kamp.

Konceptet er, at man udfordrer en eller flere venner til en battle med 5 spørgsmål, og den som svarer rigtigst og hurtigst vinder quizzen og retten til at håne vennerne – i hvert fald indtil næste quiz.