Ny software revolutionerer oversættelsesbranchen

Det nye danske oversættelsesbureau LingoBob er baseret på nyudviklet software. Softwaren gør det muligt for Lingobob at lave din oversættelse billigere og hurtigere, men samtidig stadig kvalitetssikret.

Typing

Hvordan er det muligt?

LingoBob er en dansk virksomhed med kontor i København, men oversætterne er ikke bosat her i Danmark. Lingobob har samlet tusindvis af professionelle oversættere fra hele verden. Der er så mange oversættere tilknyttet, så den enkelte oversætter, kun oversætter til sit modersmål. Det er med til at højne kvaliteten af oversættelsen. Det gør det muligt at oversætte mellem utrolig mange sprog. Lingobob understøtter de 51 mest udbredte sprog, samt 22 mindre udbredte asiatiske sprog.

Oversættelser til alle brancher

Skal du bruge din oversættelse i forbindelse med arbejde, oversætter LingoBob også gerne disse. Bruger du termer inden for eksempelvis jura, teknik eller medicin, kan LingoBobs professionelle oversættere også hjælpe med det. Husk at oversætterne har deres modersmål i ryggen, derfor bliver oversættelserne ofte mere præcise end hvad andre oversættelsesbureauer kan tilbyde.

Få prisen med det samme!

LingoBob har gjort det muligt at estimere en pris på din oversættelse i løbet af få sekunder. Du skal blot uploade dit dokument og vælge sprog. Derefter får du en pris og en dato for din oversættelse.
LingoBob har endda prisgaranti, som sikrer at du får den bedste pris på din oversættelse på det danske marked.