Kom væk fra computeren og få en på opleveren.

I dag bruger vi alt for meget tid foran computeren og flimmeren, der er behov for at vi danskere kommer mere ud og rør på os og får oplevet noget andet end nye spil på computeren og nye programmer i flimmeren. I takt med at teknologien har udviklet sig er det blevet mere og mere attraktivt at sidde foran computeren. Dette har betydet at vi som dansker er blevet et mere dovent folkefærd og overvægt bliver mere og mere end del af den danske befolkning.

30 min om dagen

Det anbefales at man dagligt bevæger sig omkring 30 min om dagen, for at forebygge diverse sygdomme og for at holde kroppen sund og rask. Du kan holde kroppen igang på mange måder, enten ved at dyrke motion i form af at gå i styrkecenter, løbe en tur, cykle til og fra arbejde eller skole. Der er mange muligheder. Vigtigst af alt er at du finder din måde at holde dig i gang på, så du holde din krop frisk og væk fra sygdomme.

Hvis ikke du er så meget til motion, og ikke kan motivere dig til at komme op til styrkecenteret. Så kan der være andre måder at holde sig i gang, det bliver ikke nær så tit, men til gengæld får man rørt sig rigtigt meget når man er afsted.

En godt alternativ er en tur til Grønland, på grønland er der et utal af muligheder for at holde sig igang, samtidig med at det er sjov og interessant. En af de mest populære måder at holde sig igang på grønland er ved at tage på vandre tur. En vandre tur i Grønland kan du komme forbi rigtig mange interessante syn. Det er noget af det flotteste landskab du kommer igennem, alt fra store bjerge, til store isbjerge. Derudover har grønland også et rigt dyreliv og hvis du er heldig kan du støde på en moskus okse eller sågar en isbjørn. Hvis du skal støde på en isbjørn kræver det dog at du er i det nordlige grønland. Men der er ikke meget befolkning deroppe. så det skulle være på en guidet tur og du kommer derop.