Justerbare bryster

Det kunne være fedt, hvis man på en eller anden måde kunne kombinere plastikkirurgi og teknik. Det har desværre nok ret lange udsigter, og kommer nok ikke til at ske. I hvert fald ikke på den måde, som jeg forestiller mig… 

Jeg kan huske et afsnit fra hit-serien Ally, hvor hendes kiksede og meget lave mandlige kollega justerede et par stilletter til sin kæreste. Han var så træt af, at hun var højere end ham med hæle på, at han justerede hendes sko således, at når han trykkede på en fjernbetjening, sænkede hendes sko hende ned på højde med ham –  hælene bukkede simpelthen sammen. Han kombinerede mode og teknik, og det lykkedes i høj grad. På denne måde kunne han nemmere kysse hende, og følte sig mere på niveau med hende – samtidig med at hun kunne gå med høje hæle resten af tiden. Tænk hvis man også kunne gøre det med bryster..

Justerbare bryster

Tænk hvis man via en fjernbetjening også kunne justere brysternes størrelse, ligesom Ally-figuren gjorde det med skoene. Så kunne man skrue op for volumen, når man befandt sig i soveværelset eller skulle i byen om aftenen, og så kunne man skrue lidt ned, hvis man for eksempel skulle hen at træne eller til børnenes skole/hjem-samtale. Det ville da være aldeles genialt! Der er nemlig rigtig mange kvinder, der godt kunne tænke sig at have større bryster, men det er desværre både dyrt, risikabelt og ikke altid passende. Derfor kunne det være fantastisk, hvis man kunne justere dem alt efter behov, i stedet for at leve med store silikonebryster hele tiden. Der er nemlig også mange kvinder der oplever at folk ser anderledes på dem, når de har fået lavet silikonebryster. Hvis brysterne ser bare den mindste smule forstørrede ud, oplever de at folk stirrer og at mænd kommer med upassende kommentarer. Så det man egentlig gjorde for at få det bedre med sig selv og glæde manden i sit liv, kan pludselig blive en byrde. Og så risikerer man at fortryde, at man fik en meget dyr operation.

Men vi må nøjes…

Vi må desværre nøjes med det nuværende udbud inden for brystforstørrelser, og det inkluderer kun silikone, saltvand og indsprøjtning af eget fedt. Brysternes størrelse kan selvfølgelig justeres, hvis man indsprøjter sit eget fedt, da man blot kan indsprøjte noget mere senere. Og i visse tilfælde kan man også “pumpe” saltvandsimplantaterne op, i hvert fald under selve operationen. Men silikonebrysterne kan ikke forstørres, medmindre man fjerner implantaterne og sætter nogle nye og større ind i stedet – men det kræver jo en helt ny, dyr operation.

Vi må altså bare vente og se, om ikke de justerbare bryster snart opfindes.