IT uddannelse i udlandet

Står du og overvejer en IT uddannelse i udlandet? Måske et af de højt profilerede universiteter i England. Måske en Ivy-League skole i USA. En ting du skal have på plads er sproget. Det er af stor betydning at kunne det engelske sprog, for at kunne følge undervisning.

Besidder du de nødvendige evner, så er du klar. Gør du ikke, så kan en sprogrejse fra EuroStudy måske hjælpe dig. Med en sprogrejse kombineres rejse og læring. Du vælger om du vil være en, to, tre eller fire uger afsted. Det afhænger af hvor god du allerede er til sproget, og hvor god du ønsker at blive.

Sproget

Sproget er ikke det eneste du skal have på plads før du rejser, men det er noget af det vigtigste. Hvis du ikke kan sproget, kan du ikke følge undervisning. Du kan ikke socialisere, eller kommunikere med andre i landet.
Et bedre kendskab til sproget, vil også øge kvaliteten af dine opgaver. Om det er i skolen eller på arbejdet, så er gode sprogkundskaber altid et kæmpe plus.

Kulturen

Udover sproget, så er den lokale kultur også noget man skal vænne sig til. Der er f.eks kæmpe kulturelle forskelle på Danmark og England. Du tilpasser dig nok i løbet af tid, men et par ugers sprogrejse kan forberede dig, så du ikke får et chok når du flytter.

Et par ugers sprogrejse vil også lære dig byen, og landet, at kende. Du får kendskab til de lokale attraktioner og bydele.

Et studieliv i udlandet

Der er som sagt mange aspekter at tage højde for, når man vælger at studere i udlandet. Forbereder man sig godt, og har nogle klare mål for hvad man vil, så kan det blive de bedste år i dit liv. De kan ende med at blive så gode, at du ikke flytter til hjemlandet igen. Du finder mange danskere der flyttede til England eller USA for at studere, og som efter studiet fik et job og aldrig kom hjem igen.

Nu er det ikke sådan, at man bare lige kan flytte til England eller USA og studere. Engelske universiteter har ofte høje adgangskrav, og kræver en masse af de studerende. Man skal virkelig ville det for at komme igennem.
I USA koster skolen penge. Og de fleste koster flere tusinder af kroner om året. Ganske vist kan man få tilskud og finansiel hjælp, men du kommer altid ud på den anden side med mindre penge i banken.