IT og bilforsikringer? Sådan hænger det sammen

Når du står og skal finde en ny bilforsikring, og også har i tankerne, at den skal være billig og nem at have med at gøre. Tænker du så også at du vil finde den online? Og kan man egentlig gøre dette nemt og billigt? Du får svaret her:

I gamle dage, når man var på udkig efter en bilforsikring, så kunne man lige så godt sætte god tid af. For dengang krævede det nemlig, at man slavisk og trættende ringede rundt til hvert enkelt forsikringsselskab for at forhøre sig om ens muligheder for at blive forsikret hos dem. Med blok og kuglepen kunne man så notere de forskellige forsikringser ned, og dertil kom alle vilkårene, tilbudene og priserne, som man også skulle holde sig for øje. Det var rettere sagt noget mere langsommeligt og besværligt end det er i dag takket være IT’en!

Idag kan du nemlig nemt, hurtigt, gratis og uforpligtende benytte dig af online sammenlignings-tjenester, såsom www.bilforsikring-pris.dk. Du skal blot gøre det klart for dig selv hvilke bilforsikringer du ønsker, og så giver hjemmesiden dig 3 gratis og uforpligtende tilbud fra de forskellige forsikringsselskaber. På den måde får du nemt og hurtigt de billigste bilforsikringer serveret på et sølvfad lige foran dig, og du skal nu blot vælge.

Men hvilken én skal du vælge? Hvad har du brug for? Og er en billig bilforsikring overhovedet god? Spørgsmålene kan være mange, trods IT’ens hjælp via sammenlignings-tjenesterne. Og vi vil derfor forsøge at give dig svarene her. For det første skal du kun vælge de forsikringer, som du har brug for. Ejer du f.eks. en meget gammel og udtjent bil, som det ikke kan betale sig at reparere på, så kan du f.eks. med fordel spare kaskoforsikringen væk, som er den type bilforsikring, der dækker skader på din egen bil.

Du har rettere sagt ikke brug for en kaskoforsikring, hvis det bedre kan betale sig for dig, at køre din bil på værkstedet selv (uden om dit forsikringsselskab) eller hvis du hellere vil købe en ny bil, hvis din gamle skulle blive alt for ødelagt.

En billig bilforsikring er kun god, hvis den indeholder, det som den skal. Du skal derfor gøre op med dig selv hvad lige netop du har brug for, og ikke hvad dine venner eller kollegaer har af forsikringer. Dette skyldes, at hver enkelt bilist udgør en unik sammensætning af forskellige faktorer, som gør også til forskellige forsikrings-kunder hver især.