Hvorfor skal du have hjælp fra eksperter til fjernelse af fugt?

Hvorfor skal du havde hjælp fra eksperter til fjernelse af fugt

Har du en fornemmelse af dit hjem har større eller mindre fugtskader, bør du nok fjerne det hurtigst muligt. Du undrer nok dig over, hvorfor du skal tage kontakt til en ekspert, og ikke kan fjerne det selv. Prøver du selv at fjerne fugtskaderne, kan det ende med at skade mere end det hjælper. På siden fjern-fugt.dk, kan du læse hvordan man får løst problemerne med fugt.

Det kan en ekspert hjælpe dig med

Drytech, som er samarbejdspartner på fjern-fugt.dk, har eksperter, som kan hjælpe dig med, at konstaterer om det rent faktisk er begyndende fugtskader du fornemmer. Derefter kan de hjælpe dig med, at finde ud af hvilke muligheder for løsninger du har. Skaderne kan hurtigt blive alvorlige, hvor det ødelægger hele fundamentet i huset, eller skader dit helbrede. Få fat på en ekspert inden det leder til astma, eller andre mere alvorlige skimmelsvamp symptomer.

Derfor kan fugtskader ende med at blive rigtigt dyrt, både for dig og dit helbrede. Derfor skal du havde en ekspert til, hurtigt at tage hånd om problemet, inden du står tilbage med en kæmpe skade i dit hjem. Fugtproblemer kan ende med at blive din værste fjende, og give dig mange gener.

Sådan finder du ud af om du har tegn på fugtskader i dit hjem

Skaderne opstår oftest i kældre eller noget ligende, men kan forekomme i hele hjemmet. Det sker ofte også i hjem hvor der er dårlig konstruktion, i forhold til fugtisoleringen feks. Da fugt tit dannes under husets vægge. Hvis du ikke lufter ud i dit hjem, tørre dit vasketøj indenfor, eller aldrig varmer din bolig op, kan der være store chancer for du får fugtskader.

Hvis du ser mørke plamager på både gulve eller vægge, er det tegn på skimmelsvamp. Hvis du oplever at malingen bobler ud fra dine vægge eller skaller af, skal du kontakte en ekspert. Du kan også lugte efter mug lugt, samt fornemme om der er fugtskjolder, og dine vægge er kolde og klamme. Tegn på fugtskader kan tit enten lugtes eller føles, på den måde er det ikke helt dumt at bruge sine sanser, til at finde frem til problemet.

Hvordan løser en ekspert dit problem

Drytechs eksperter er specialiseret i at fjerne alle former for fugtskader, som stammer fra kælderen. Ved hjælp af deres Drymat system, som de er den førende installatør på, i Danmark, kan de effektivt holde fugten ude af din kælder. De bruger strøm til at få vandmolekylerne til at søge væk fra fundamentet, i stedet for at søge ind i det. Interesseret i at læse mere? Du kan læse meget mere på fjern-fugt.dk.