Hvad består en god undervognsbehandling af?

FynsUndervognscenter

En undervognsbehandling er blandt de vigtigste ting man kan gøre for sin bil, for at forlænge levetiden og opretholde bilens værdig gennem årene. Det danske vejr er blandt noget af det hårdeste man kan udsætte sin bil for, og det er derfor endnu mere vigtigt at pleje sin bil optimalt. En undervognsbehandling er dog ikke bare en undervognsbehandling man lige tror kan laves hurtigt. Mange tilbud på nettet kan friste med billige priser og hurtig service på en undervognsbehandling. Men sådanne tilbud er kun med til at gøre sig selv en bjørnetjeneste. Fyns Undervognscenter er blandt nogle af de mest professionelle behandlere i Danmark og ved hvad der skal til for at opnå den bedste undervognsbehandling.

Hvorfor undervognsbehandle?

Som nævnt tidligere er det danske vejr noget af det hårdeste man kan udsætte sin bil for. Dette skyldes det ekstremt korrosive og fugtige vejr der er året rundt i Danmark. Samtidig med mange kolde måneder er det en hård kombination for bilens undervogn. Fugt og kulde er noget af det der tager hårdest på undervognen, da rustskader nemt kan forekomme under disse omgivelser. Fugten kan nemlig nemt slippe ind i bilens karroseri hvis der ikke er foretaget en ordentlig undervognsbehandling, og kan derfor give rustskader på selv den nyeste bil efter kun er par år.

Mange tænker fejlagtigt, at når der lige er blevet købt en ny bil, behøves der ikke nogen form for behandling. Det er dog fejlagtigt at tro, at bilens rustbehandling fra ny af, er nok til at kunne klare det danske vejr. Derfor bør man så hurtigt som muligt få undervognsbehandlet sin nye bil for at gøre sig selv en tjeneste. En undervognbehandling er nemlig kun forebyggende mod fremtidige skader, og er ikke lavet til at rette op på skader der allerede er sket.

En professionel undervognsbehandling

Som nævnt tidligere er Fyns Undervognscenter nogle af de førende indenfor professionelle undervognbehandlinger. Med mange års kåringer som nummer 1 på hele Fyn, ved de nøjagtig hvad en god undervognsbehandling indebærer. Hos Fyns Undervognscenter bruger de Dinitrol til at behandle alle undervogne. Dinitrol er et af de bedste midler ude på markedet, og det skyldes blandt andet, at man som forhandler af Dinitrol, er underlagt uplanlagte stikprøver fra Teknologisk Institut. Her bliver tilfældige biler tjekket efter en undervognsbehandling for at se om den er blevet behandlet til perfektion. Derudover består en god undervognsbehandling også er et professionelt sprøjteskema som skal sikre at hele bilens undervogn bliver behandlet i alle kroge og sprækker.