Her er en liste over 7 fede luksusbiler fra år 2019

7 af de fedeste luksusbiler fra 2019

2019 er et specielt år på bilfronten. Flere af de store bilmærker har i år lanceret helt nye topmodeller, samtidigt med at hybrid- og elbiler er blevet en stadig større spiller på markedet indenfor luksusbiler.

En luksusbil udmærker sig ved at give køreren og dennes passagerer en ekstraordinær køreoplevelse med forøget komfort og en række ekstra funktioner, der skal give en forøget oplevelse af at køre bilen. Nedenfor vil vi liste 7 af de nyeste luksusbiler:

1) ALFA ROMEO TONALE HYBRID CONCEPT

Første skud på stammen kommer fra Alfa Romeo, og det er deres første bud på en plug-in-hybrid bil. Det er en kombination mellem to af de største trends indenfor bilproduktion – Plug-in-hybrid og SUV.

Kombinationen mellem benzin- og elmotor er ifølge Alfa Romeo med til at gøre bilen mere sportslig at køre og levere en ekstraordinær køreoplevelse for føreren. Med det stilrene design både på yder- og indersiden leverer Alfa Romeos nyeste skud på stammen til fulde op til beskrivelsen af en ægte luksusbil.

2) ASTON MARTIN DBS SUPERLEGGERA AUT.

Man kan ikke sige luksusbil uden også at sige Aston Martin i samme sætning. Bilproducenten, der leverer bilerne til de populære James Bond film, har endnu engang leveret en luksusbil i særklasse, og med sin indkøbspris på den gode side af 5 mio. kr., så er denne bil ikke allemandseje.

Den bliver beskrevet som én af de absolut hurtigste Aston Martin biler nogensinde og med sin topfart på 340 km/t, så får man hestekræfter for alle pengene her.

3) AUDI E-TRON GT

Audis bud på en fremtidig elbil er kommet i stand via et samarbejde med Porsche, og det er i sandhed et miks af fremtid og luksus. Batteripakken sørger for en rækkevidde på 400km, og batterierne er integreret i den flade bund, hvilket sikrer bilens dynamik, og derved forbedrer bilens tyngdepunkt.

På trods af at bilen først vil kunne leveres til kunderne i 2021, så er det stadig et godt bud på fremtidens luksusbil.

4) FORD MUSTANG SHELBY GT500 Aut.

Den næste bil i rækken udstråler attitude og rå motorkraft. Den seneste model af den klassiske Mustang-bil er ikke blevet mindre skræmmende af dennes opdatering. Ved hjælp af en V8 motor har Ford formået at presse 750hk ud af motoren, hvilket gør denne version af Mustangen til den hurtigste nogensinde. Det eneste minus ved GT500 er, at den desværre ikke kommer til det europæiske marked.

5) MERCEDES-AMG CLS 53

Indenfor luksusbilsegmentet er tyskerne særdeles stærkt repræsenteret med deres nyeste opdatering af AMG’en. Oprindeligt var Mercedes-AMG startskuddet til 4-dørs coupéer.

Med den seneste version har Mercedes endnu engang lavet perfektionistisk arbejde i detaljen, hvor proportionerne fra den “klassiske” AMG stadig eksisterer, men aggresiviteten i bilens design er blevet tilpasset, så den fremstår i et mere glat perspektiv.

6) PORSCHE 911 SPEEDSTER

Alle mænd med en lille interesse i biler har hørt om en Porsche 911, og 911’eren er i særklase en luksusbil. For den nette sum af 5.213.427 kr. får du intet mindre end 510 hk og en topfart på 310 km/t. Så kan man godt lige klare en tur i den seneste version af klassikeren fra Porsche.

7) TESLA MODEL S LUDICROUS PERFORMANCE

Selvom Tesla i løbet af de seneste år har forsøgt at producere mere prisvenlige elbiler, og at de andre biler på denne liste ligger et stykke over Tesla’s topmodel i prisen. Så har Tesla med deres Model S været foregangsmænd, indenfor hvordan fremtidens sportsbil kommer til at se ud.

Med dens enorme accelerationshastighed og lange batteri rækkevidde, så er Model S en bil i særklasse i sit segment, og komfort og køreoplevelse lever til fulde op til forventningerne om en luksusbil.