tyverisikring-med-ekstra-kasselaas

En mere tyverisikker jul?

Spoleres din julestemning og glæde ved julen af tanken om alle de indbrud, vi hører om, der sker hvert år ved jul? Sådan bør det ikke være. Med en god og sikker dørlås er du allerede godt på vej mod færre bekymringer i julen – i hvert fald hvad angår indbrud.

Kontroller dit hjems dørlåse

Du kan sikre dit hjem mod tyveri ved at sørge for at låsene på dine døre er godkendte. Det er ikke kun din hoveddør, du skal sikre, da tyven ofte bevæger sig rundt om hele huset for at se, om der er andre muligheder, for at komme let og uset ind i dit hjem.

Ikke alle døre er dog egnet til de godkendte cylinderlåse, da der ikke er plads til dem. I stedet har du mulighed for at montere såkaldte låsekasser. Når du anskaffer en kasselås, er det vigtig, at di kontrollerer, at de er godkendte af forsikringen, ellers dækker denne ikke, hvis du skulle være udsat for tyveri. En kasselås vil man ofte bruge som supplement til den lås, der i forvejen sidder på døren. Derved giver den ekstra sikring.

Få rådgivning af en ekspert

Du kan selv montere kasselåsene, eller du kan få en professionel til at montere den, så du er helt sikker på, at det bliver gjort ordentligt. En ekspert vil også være i stand til at rådgive dig i, hvilken type låsekasse, du skal købe, og som passer til netop de døre, der er i dit hjem.
Du kan få nøgleløse og elektroniske kasselåse, og du kan få mere traditionelle kasselåse, hvor du skal bruge nøgle.

Vil du undgå at have et stort rodet nøglebundt, så kan du, når du alligevel er i gang med at udskifte alle dine låse, få samme nøgle til dem alle. Så slipper du for at skulle have mange forskellige nøgler med.

Når du har fået sikret dit hjem med nye låse, kan du føle dig mere tryg. Derudover bør du følge de almindelige gode råd om altid at kontrollere alle døre og vinduer, om de er lukkede og låste, inden du tager hjemmefra. Og du kan bede naboen om at holde øje med dit hjem, mens du er væk.