Leverandører af kassesystemer til din virksomhed

Leverandør af kassesystemer til alle slags brancher

Med et kassesystem bliver lagerstyring, administration og bogføring langt nemmere. Kundeekspeditioner bliver desuden langt mere effektive, så du undgår kø og frustration ved kassen. Kassesystempriser.dk har kontakt til en lang række leverandører inden for kassesystemer, som kan levere kvalitetsløsninger til den bedst mulige pris. Det sikrer dig, at du ikke betaler for meget for dit kassesystem.

Tilbehør til kassesystemer

Mange kassesystemer bliver i dag født med touchscreen, som gør brugergrænsefladen overskuelig og lækker at arbejde med. Kassesystemer kan leveres i skræddersyede løsninger, så du får det hardware og software, som din butik har brug for. Virksomheder har nemlig vidt forskellige behov i forbindelse med betjeningen af sine kunder. Du kan blandt andet få kassesystemer med: stregkodescannere, kortlæsere, kasseskuffer betalingsautomater, printere etc. Til dit kassesystem fås softwareløsninger med fx lagerstyring, økonomistyring samt bogføring.

Kassesystemer med lagerstyring

Ønsker du overblik og kontrol over dit varelager? Kassesystemer leveres med lagerstyring, så du altid har nøjagtigt styr på, hvor mange varer du har på lager. Det gør giver mere frihed og gør det desuden meget nemmere at indkøbe nye varer. Lagerstyringen kan desuden sættes op til at kunne foretage bestillinger af nye varer for dig. Hvis du har brug for lagerstyring, kan kassesystempriser finde en leverandør, som har den rette løsning til dig.

Betaling og kvittering

Nye kassesystemer gør betaling med kontanter, kreditkort og andre betalingsmidler let som ingenting. Kassesystemet hjælper dig og dine medarbejdere med at beregne pris og byttepenge og sikrer, at der ikke sker regnefejl. På den måde er der hele tiden styr på omsætningen. Kassesystemet udskriver kvitteringer på de købte produkter og viser betalings- og moms detaljer.

Bogføring

Et kassesystem kan i dag bogføre dagens salg og trække varerne fra lageret, lige så snart de bliver solgt. Hvis du ved siden af din butik også har en webshop, kan kassesystemet sættes op, så det arbejder sammen med webshoppen og opdaterer på det samme varelager. På den måde har du hele tiden overblik over dit varelager og undgår udsolgte varer. Det letter både arbejdet for dig, dine medarbejdere og din revisor.

Besøg kassesystempriser.dk og få tilbud på kassesystemer, som passer til din virksomheds behov. Det er gratis og uforpligtende.